Vote for BP.Net for the 2013 Forum of the Year! Click here for more info.

» Site Navigation

» Home
 > FAQ

» Online Users: 367

12 members and 355 guests
Most users ever online was 3,642, 05-08-2016 at 09:50 AM.


» Today's Birthdays

None

» Stats

Members: 63,383
Threads: 237,136
Posts: 2,462,467
Top Poster: JLC (31,652)
Welcome to our newest member, Zrycc
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    BPnet Veteran cletus's Avatar
    Join Date
    08-26-2016
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    1,800
    Thanks
    1,354
    Thanked 1,343 Times in 955 Posts
    Images: 44
    I've never found any hitchhikers in my Reptichip..

  2. #12
    Registered User
    Join Date
    04-28-2018
    Location
    USA
    Posts
    5,271
    Thanks
    7,308
    Thanked 3,876 Times in 2,476 Posts

    Re: Found this insect in my substrate

    Quote Originally Posted by cletus View Post
    I've never found any hitchhikers in my Reptichip..
    Sorry, you didn't "win" any prizes...

  3. The Following User Says Thank You to Bogertophis For This Useful Post:

    cletus (02-09-2019)

  4. #13
    BPnet Veteran cletus's Avatar
    Join Date
    08-26-2016
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    1,800
    Thanks
    1,354
    Thanked 1,343 Times in 955 Posts
    Images: 44

    Re: Found this insect in my substrate

    Quote Originally Posted by Bogertophis View Post
    Sorry, you didn't "win" any prizes...
    Damitt I've bought enough of it Why not???

  5. #14
    Registered User
    Join Date
    04-28-2018
    Location
    USA
    Posts
    5,271
    Thanks
    7,308
    Thanked 3,876 Times in 2,476 Posts

    Re: Found this insect in my substrate

    Quote Originally Posted by cletus View Post
    Damitt I've bought enough of it Why not???
    Guessing your "luck" is as rotten as mine?
    Last edited by Bogertophis; 02-09-2019 at 01:15 AM.

  6. The Following User Says Thank You to Bogertophis For This Useful Post:

    cletus (02-09-2019)

  7. #15
    BPnet Senior Member Zincubus's Avatar
    Join Date
    02-22-2011
    Posts
    5,094
    Thanks
    1,996
    Thanked 3,007 Times in 1,945 Posts

    Re: Found this insect in my substrate

    Quote Originally Posted by Bogertophis View Post
    Must be the token "lucky beetle" then?
    It's probably Ringo ... bad luck


    Sent from my iPhone using Tapatalk




  8. The Following User Says Thank You to Zincubus For This Useful Post:

    e_nigma (02-09-2019)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.1